Ingrediënten voor 4 panna cotta's
- 250 ml Kokosmelk
- 250 ml Slagroom
- 250 gram Frambozen
- Vanille stokje
- 1 Citroen
- Kokosschaafsel
- 50 gram Suiker
- 4 Blaadjes gelatine
- Poedersuiker

Voeg de kokosmelk toe aan de slagroom in een pan. Snijdt het stokje vanille open en schraap de vanille eruit. Voeg dit toe aan de slagroom/kokosmelk. Voeg ook de 50 gram suiker toe en citroenrasp. Optioneel kun je nog wat verse kokos toevoegen.

Breng het geheel aan de kook. Leg in de tussentijd vier gelatine blaadjes in een kom met koud water. Als de gelatine zacht is voeg deze toe aan de room en meng deze goed. 

Doe vervolgens de gekookte room in kleine schaaltjes en zet deze in de koelkast. Ik maak ze meestal in de avond en laat ze dan de hele nacht in de koelkast staan om op te stijven.

Voor de frambozen coulis, voeg 200 gram frambozen toe met een eetlepel water. Voeg ongeveer 2 eetlepels suiker/poedersuiker toe en sap van een halve citroen. Breng dit licht aan de kook en mix dit vervolgens in een blender (magic bullet). 

Als de panna cotta goed stevig is geworden in de koelkast, kun je de frambozen coulis toevoegen. Laat het daarna nog even koelen in de koelkast en presenteer de panna cotta op een leuke manier. 

Buon appetito!