Dit gerecht is super simpel om te maken en binnen 15 minuten klaar! 

Ingrediënten voor 2 personen:
- 200 gram linguine pasta
- Verse tijm
- 50 gram Rucola sla
- 1 Rode ui
- Kookroom (klein scheutje)
- 150 gram Kastanje-champignons
- 1 Teentje knoflook
- Grano padano (50 gram)
- Verse zwarte peper

Kook 2 liter water met 20 gram zout voor de linguine. Voeg de linguine toe voor ongeveer 8 minuten zodat deze al dente is. De pasta wordt in de pan nog eens twee minuten meegekookt met de saus zodat deze goed gaar is.

Snijd de knoflook en rode ui fijn en fruit deze in een scheut extra vierge olijfolie. Voeg de tijm hier aan toe met wat zout.

Voeg een scheut room toe en meng dit goed. Voeg zwarte peper toe, grando padano en gesneden rucola. 

Voeg de linguine toe en meng alles goed met een pastatang. 

Serveer de pasta op een diep bord met nog verse zwarte peper en geraspte grano padano.

Buon appetito!