Gevulde portobello, al jarenlang een succes in onze familie. Dit gerecht is een streling voor de smaakpapillen.  

Ingrediënten voor 2 gevulde portobello's:
- 2 Portobello's
- 1 Teentje knoflook
- 1 Sjalotje
- 1 Gedroogde boterham
- 75 gram Ricotta kaas
- 50 gram Parmegiano Reggiano
- Rucola sla
- Handje vol kastanjechampignons
- Verse basilicum
- Verse zwarte peper
- Extra vierge olijfolie
- Zout

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Hol met een kleine lepel de portobello uit. Snijd de knoflook en sjalot fijn en fruit deze in extra vierge olijfolie in de pan. Voeg de portobello en gesneden kastanjechampignons toe. en bak alles gaar. Gebruik een vergiet om het vocht dat uit de portobello/champignons is gekomen af. Voeg de ricotta kaas, parmegiano reggiano toe en de gesneden rucola sla. Voeg nog zout en peper toe. Blijf in de tussentijd goed proeven. Vul de portobello's met de vulling. 

Mix de gedroogde boterham en verse basilicum in een blender (magic bullet). Leg deze mix op een plat bord en doop de portobello met de vulling naar beneden in het broodmengsel.

Bak de portobello's voor ongeveer 15 minuten op 200 graden in de oven. 

Buon appetito!